Vandaan weer eens een recept voor een "Quiche met Paprika en Geitenkaas
En dit heb je er voor nodig ;
5 plakjes bladerdeeg
5 eieren
2 eetlepels crème fraîche
2 flinke uien
2 tenen knoflook
350 gram rode paprika
150 gram zachte geitenkaas
scheutje olijfolie
zout
peper
rond bakblik of platte taartvorm ø 24 cm
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de ui en snijd deze in ringetjes.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui samen met de fijn
gehakte knoflook tot deze glanzend is.
Was de paprika en snijd deze in kleine blokjes.
Voeg de paprika aan de ui toe en bak deze 5 minuten mee.
Klop de eieren luchtig en voeg dan de crème fraîche toe.
Schep het paprikamengsel door het mengsel van ei en crème
fraîche.
Breng op smaak met zout en peper.
Bekleed het ronde bakblik met de bladerdeeg vellen.
Schenk het paprika-eimengsel in het bakblik en brokkel de
geitenkaas er overheen.
Bak de quiche 45 minuten in de voorverwarmde oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten