Vandaag in de kokkerel keuken 7 “Groene bonensalade Met
gebakken Brie
Dit haal je daarvoor in je Casa :
450 gr sperziebonen
300 gr tuinbonen
400 gr brie ( 2
puntjes )
2 eieren
50 gr paneelmeel
4 eetlepels
zonnebloemolie
4 eetlepels honingmosterd dressing ( fles )
Kook de sperziebonen en de tuinbonen in een pan met wat zout
in 8 min beetgaar
Wil je ze malser hebben kook ze dan gewoon wat langer al is
het lekkerdr in een salade als ze wat Bite hebben !!
Halveer de stukken brie
Klop de eieren los en strooi de paneermeel in een diep bord
Haal de halfjes brie eerst door het ei dan door de
paneermeel
Doe wat Olie in een koekenpan en bak hier de brie 10 rondom
bruin middelhoog vuur
Giet de bonen af en laat ze goed afkoelen of spoel ze koud
onder de kraan
Doe ze dan in een grote schaal en verdeel de dressing goed
over de bonen
Leg de bonensalade op n mooi bord en drapeer er dan het stuk
gebakken brie op
Tja je kan het eten met stokbrood , met home made friet of
gewoon zo !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten