vrijdag 5 april 2013

Appelflappen van de Grill ...

Vandaag in de Kokker-El keuken "Appelflappen van de Grill


En wat haal je daar nou voor in Huis

  • 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • halve appel
  • 1 theelepel suiker
  • snufje kaneel
  • eventueel rozijntjes
Begin met het voorverwarmen van je tafel-grillof grillpan

Schil een appel en snijd deze in kleine blokjes.


Doe de appel in een bakje en voeg de suiker en kaneel toe.
Roer dit goed door en snijd vervolgens het bladerdeegvelletje schuin doormidden.

Leg ongeveer 1 eetlepel van de appelblokjes op het halve velletje bladerdeeg.
Maak daarna ook de andere appelflap.
De appelflappen kunnen nu ‘gebakken’ worden.




Leg de appelflappen onder de grill totdat deze mooi goudbruin zijn.
Bon Appetit , Smakelijk , Eet se

 photo DSC_1517_zps47ae63b5.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten