vrijdag 19 april 2013

Liefdes drank ...

Vandaag t recept voor `Liefdes drank

Haha las het vandaag in een blad en dacht das n leuke voor in de Kokker-El keuken


Recept voor Liefdesdrank


 

 

 

Hoe maak je het?

Heb je een oogje op iemand die jou niet ziet staan? Probeer dan het recept voor deze liefdesdrank en al je wensen worden vervuld. Binnen de kortste tijd zal hij/zij aan niets anders dan jij kunnen denken. Je zult niet weten wat je overkomt!

Wat heb je nodig?


~ Een roze roos, precies om twaalf uur ’s nachts geplukt bij volle maan.
~ Een blaadje van een witte waterlelie, nadat je de bloem vriendelijk hebt toegesproken. Ruk het blad er nooit zomaar af, want de kans is groot dat je door een watergeest het water in wordt gesleurd.
~ De steel van de gevlekte scheerling.
~ Het witte bloempje van de heggenrank (helpt ook goed tegen jicht, als degene op wie je een oogje hebt wat ouder is).
~ Valeriaan. Vijf groene blaadjes van de stengel geplukt. Pas hier wel mee op, want de geur van valeriaan kan ook katten aantrekken!

  Vermaal met een vijzel in een kommetje de blaadjes van de roos en het blaadje van de waterlelie tot een fijne pulp. Schenk hier een beetje olijfolie bij. Snijd vervolgens de steel van de gevlekte scheerling schuin af en houd hem boven het kommetje om het sap eruit te laten lopen. Er moet minstens één druppel door het mengsel. Kook vervolgens wat water en laat hierin de vijf blaadjes van de valeriaan 10 minuten trekken. Schenk het mengsel dan bij de olie. Doe er tot slot een paar witte bloempjes van de heggenrank bij en roer goed door. Zet het mengsel op de grond en loop er drie keer om heen. Laat het vervolgens een week staan en zorg dan dat de persoon op wie je een oogje hebt ervan eet.
Succes gegarandeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten