zondag 7 april 2013

Jean-Paul's Pesto ....

Vandaag in de Kokker -El keuken "Paultjes Pesto

Ik was vanmiddag op verjaarsvisite bij m,n broerJean-paul
En ik at er mee Soep met broodjes En daarbij Home made Pesto
Die m,n broer zelf gemaakt had vandaar "Paultjes Pesto !

En wat heeft hij daar in verwerkt !

Pijnboompitten 50 gr
Olijfolie ( moest er even bij zeggen dat Jullie daar wel goeie kwaliteit eerste persing voor moeten gebruiken ) 1 deciliter extra vergine dus !!
2 soorten Parmazaanse kaas 50 gr
Verse basilicum  50 gr
1 Teentje Knoflook
Zout en peper

Eerst Pureer je de basilicum samen met de schoongemaakte knoflook,  de pijnboompitten en wat olijfolie in een blender tot een redelijk gladde pasta.
Voeg geleidelijk de resterende olie toe, roer de Parmezaanse kaas erdoor en voeg zout en peper toe.
Thats it simpel en lekker



Geen opmerkingen:

Een reactie posten