zaterdag 13 april 2013

piccalilly......

Vandaag in de kokker-El keuken 'Picca Lilly

En dit heb je ervoor nodig :

  • 1 potje atjar tjampoer
  • 3 stuks zeer fijn gesneden sjalot
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 thelepel djahe
  • 0,5 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel fijngewreven mierikswortel
  • 200 gram mayonaise

Fruit de sjalot glazig en laat ze afkoelen.
Giet de atjar af en laat ze zeer goed uitlekken.
Bewaar het vocht.
Snijd de atjar fijn.
Roer de mayonaise, mosterd, koenjit, djahe, chilipoeder en mierikswortel met de atjar goed door elkaar en breng eventueel nog op smaak met zout en versgemalen peper.
Verdun de piccalilly indien nodig met wat vocht van de atjar.
Lekker bij gebakken piepers uit de oven.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten